Az aktuális és friss információk miatt, kérlek kövess minket a FACEBOOK oldalainkon!
https://hu-hu.facebook.com/kellegybterv
https://hu-hu.facebook.com/friendsclubhungary

B TERV munkavállalóknak


A szektorban dolgozó, érintett szereplőként úgy döntöttünk, hogy próbálunk segíteni a szektorban munka nélkül maradt kollégáknak, barátoknak, ismerősöknek, és az ismerősök ismerőseinek. A Friends Club Hungary csapattal belevágtunk egy karitatív kezdeményezésbe, és létrehoztunk egy kizárólag társadalmi felelősségvállalás alapú Mozgalmat FRIENDS „B TERV” néven, amely által a helyzetre reagálva, próbálunk munkát találni a szektorban munka nélkül maradt munkavállalóknak, és a nagyon értékes munkaerő túlkínálatot megpróbáljuk átterelni oda, ahol éppen nagy szükség van rájuk, ezzel megoldva mindkét oldal jelenlegi nagy problémáját. A mozgalomra villámgyorsan létrehoztunk egy webes felületet.

A Koronavírus által kialakult helyzetben, a gyors reagálásnak köszönhetően létrehoztunk egy mozgalmat, amelynek célja a rendezvény, konferencia, vendéglátás, szórakoztatás és turisztikai szektorban hirtelen munka nélkül maradt értékes munkaerő azonnali segítése. A cél az, hogy segíteni tudjunk Rajtatok, és, hogy összefogva átvészeljük ezt a nehéz időszakot. A fő cél, hogy a munka nélkül maradt kollégák a lehető leghamarabb munkát találjanak, ezzel folytonosan biztosítani tudják a megélhetésüket. Felkutatjuk azokat a szektorokat, ahol azonnali munkaerőre van szükség. A munkaerő túlkínálatot elvezetjük oda, ahol éppen nagy szükség van a munkaerőre!

Fogjunk össze a közös cél érdekében!

  • ha a Koronavírus által kialakult helyzetben Számodra is úgy alakult az élet, hogy hirtelen elvesztetted a munkádat,
  • ha rövid időn belül dolgozni szeretnél valahol, és biztonságban akarod tudni a megélhetésed,
  • ha a kifogások, segélykérések helyett inkább a saját kezedbe akarod venni a sorsod,
  • ha példát akarsz mutatni másoknak is, akik hasonló helyzetbe kerültek, kérlek jelentkezz Nálunk!
    Meg van a TE "B TERVED" is.
 

Várjuk jelentkezésed az alábbi kérdőív kitöltésével:

munkakereső regisztráció

Azzal hogy kitöltöd a kérdőívet, tudomásul veszed, hogy elolvastad és megértetted a Friends Club Hungary Kft. B Terv elnevezésű karitatív programjához kapcsolódó adatkezelési tájékoztatót, továbbá hozzájárulsz személyes adataid (e-mail cím, nem, korcsoport, preferált munkavégzési hely, jogosítvánnyal való rendelkezése ténye, jogosítvány típusa, legutóbbi foglalkozás) kezeléséhez, és ahhoz, hogy a Friends Club Hungary Kft. számodra e-mail útján rendszeresen küldjön álláslehetőségeket.

 

Várjuk jelentkezésed, ha munkára van szükséged Debrecenben vagy a régióban:

munkát keresek

Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy megtaláljuk számodra is a "B TERVET".
A regisztráció után hamarosan küldeni fogjuk az azonnali, aktuális, konkrét lehetőséget, ahol reméljük, hogy hamarosan munkába tudsz állni.

Kedves Munkakeresők!
Kérlek, jelezzetek vissza Számunkra, ha sikerült a B TERV
és sikerült egy új munkahelyre elhelyezkednetek!

Kérlek, írjatok Nekünk egy rövid e-mailt az alábbi e-mail címre,
hogy tudjunk Rólatok: sikerult.bterv@friendshungary.hu

Köszönjük szépen!

Üdv,
FRIENDS B TERV

Azzal hogy kitöltöd a kérdőívet, tudomásul veszed, hogy önkéntesen megadod részünkre az e-mail címedet, nemed, korod, foglalkozásod, vagy egyéb más, esetlegesen Általad átadásra kerülő személyes adatod, valamint hozzájárulsz ahhoz, hogy a Friends Club Hungary Kft. számodra e-mail útján rendszeresen küldjön álláslehetőségeket.

B TERV munkaadóknak
munkaerőre van szükségem