Az aktuális és friss információk miatt, kérlek kövess minket a FACEBOOK oldalainkon!
https://hu-hu.facebook.com/kellegybterv
https://hu-hu.facebook.com/friendsclubhungary

B TERV munkáltatóknak


A szektorban dolgozó, érintett szereplőként úgy döntöttünk, hogy próbálunk segíteni a szektorban munka nélkül maradt kollégáknak, barátoknak, ismerősöknek, és az ismerősök ismerőseinek. A Friends Club Hungary csapattal belevágtunk egy karitatív kezdeményezésbe, és létrehoztunk egy kizárólag társadalmi felelősségvállalás alapú Mozgalmat FRIENDS „B TERV” néven, amely által a helyzetre reagálva, próbálunk munkát találni a szektorban munka nélkül maradt munkavállalóknak, és a nagyon értékes munkaerő túlkínálatot megpróbáljuk átterelni oda, ahol éppen nagy szükség van rájuk, ezzel megoldva mindkét oldal jelenlegi nagy problémáját. A mozgalomra villámgyorsan létrehoztunk egy webes felületet.

A Koronavírus által kialakult helyzetben, a gyors reagálásnak köszönhetően létrehozott mozgalom, a „FRIENDS B TERV”, amelynek célja a rendezvény, konferencia, vendéglátás, szórakoztatás és turisztikai szektorban hirtelen munka nélkül maradt értékes munkaerő azonnali segítése, valamint azon szektorok segítése, ahol most kiemelten nagy szükség van a munkaerőre. Az elmúlt napokban folyamatosan kommunikáltunk olyan bajba jutott cégek tulajdonosaival, akik a jelenlegi helyzetben olyan döntésre kényszerülnek, hogy el kell küldeniük az alkalmazottjaikat. Az elküldött alkalmazottakkal felvettük a kapcsolatot. - A célunk az, hogy segíteni tudjunk a dolgozni akaró embereknek, valamint, hogy segíteni tudjunk a munkaerőhiányban lévő intézményeknek, szervezeteknek, vállalatoknak, akár önkormányzatoknak, tehát, hogy összefogva átvészeljük ezt a nehéz időszakot.

A fő cél, hogy a munka nélkül maradt kollégák a lehető leghamarabb munkát találjanak, ezzel folytonosan biztosítani tudják a megélhetésüket, és biztosítani tudjunk munkafolyamatokat az arra szükséges helyeken. Akár az is megoldás lehet, ha átmeneti időre sikerül nekik munkát találni, ami adott esetben segítség lehet egy intézmény, vagy egy vállalat számára is az aktuálisan feltorlódott feladatok kezelésében, valamint akár amiatt is, mert esetleg számos munkatársnak most határozatlan ideig otthon kell maradniuk a gyermekeikkel. A határozatlan idejű helyettesítés is megoldás lehet mindkét fél számára.

Szeretnénk megtalálni azokat a nagyvállalatokat, intézményeket, szervezeteket, akár önkormányzatokat, ahol azonnali munkaerőre van szükség.

Gyakorlatilag a munkaerő túlkínálatot elvezetjük oda, ahol éppen nagy szükség van a munkaerőre!

Mi közvetlen kapcsolatban állunk, és könnyen elérjük a saját szektorunk szereplőit, akiknél ezt a bizonyos drámai hatását kifejtette a krízishelyzet, azaz sokan munkanélkülivé váltak egyik pillanatról a másikra. Elsődleges célként tűztük ki, hogy az érintetteknek folyamatosan eljuttassuk az újabb és újabb munkalehetőségeket, a munkahelyeknek pedig eljuttassuk a munkaerőt.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben bármilyen munkaerőre van szükségük, fogadják el a segítségünket, és vegyenek részt ebben az Összefogásban!

Kollégáinkkal minden percben azon dolgozunk, hogy minél több munkalehetőséget kutassunk és halmozzunk fel, és kössünk össze a munkavállalókkal.

Kérjük olyan vállalatok, intézmények, szervezetek, akár önkormányzatok jelentkezését, akinek akár Budapesten, akár vidéken szüksége lenne bármilyen típusú munkaerőre. Mi eljuttatjuk hozzájuk a valós munkaerőt, akikre sok szektorban éppen most van igazán szükség.

Ez az alapja mindennek.

Ez az alapja annak, hogy a gazdaság ne álljon le. Ezt a sok értékes embert el kell juttatnunk oda, ahol szükség van rájuk, ahol dolgozni tudnak és pénzt tudnak keresni. Nem lesz könnyű senkinek, kellenek majd kompromisszumok, de biztosak vagyunk benne, hogy csak így győzhetünk mindannyian, ha egymásnak segítünk és hitet adunk.

Kérjük Önöket is, hogy fogjunk össze a közös cél érdekében!

Várjuk visszajelzésüket!
Köszönettel és üdvözlettel,